Tinten

Bij het tinten van autoruiten wordt een hoogwaardige folie aangebracht op de binnenkant van de ruit. Deze folie is opgebouwd uit meerdere lagen die er samen voor zorgen dat de folie het zonlicht reduceert en jarenlang zijn kwaliteit en kleur behoud.

De folie wordt op de buitenkant van de ruit op maat en in de juiste vorm gebracht waarna hij aan de binnenkant wordt gemonteerd. Portierramen worden eerste gedemonteerd, zodat de folie helemaal tot de bovenrand geplakt kan worden. Hierbij moet erg precies gewerkt worden omdat bij de kleinste beschadiging, rimpel of stofplek het resultaat veel minder mooi wordt dan de bedoeling is.

Waarom zou u uw autoruiten laten tinten?

De allermeeste mensen kiezen hiervoor omdat hun auto voor relatief weinig geld een mooie uitstraling krijgt; hij oogt meer ‘af’.

Maar er is meer!! Wist u dat de ruitenfolie nog andere eigenschappen heeft:

  • Comfortverhogend, er is merkbaar en meetbaar minder instraling van zonnewarmte in uw auto. Voor kinderen of de hond is dit erg prettig.
  • Energiebesparend, door de folie hoeft de airco minder moeite te doen om het interieur koel te houden.
  • Veilig, bij een eventuele aanrijding houd de folie de meeste glassplinters bij elkaar, hierdoor is er minder rondvliegend glas. Van binnenuit is de ruit nog steeds met een noodhamer stuk te slaan.
  • Inbraakvertragend, bij inslag van buitenaf blijft de ruit door de folie nog één geheel. Bovendien is de folie inkijkwerend, waardoor een eventueel achtergelaten telefoon of laptop minder snel opvalt.

Waarom tinten bij GlassCARE Autoruiten?

Door onze jarenlange ervaring èn doordat wij experts zijn op het gebied van autoruiten hebben we inmiddels een groot aantal auto’s, vrachtwagens en bijv. ook landbouwmachines voorzien van ruitfolie. Naast autobedrijven uit de wijde regio vinden ook consumenten hun weg naar ons, meestal na een tip van familie of vrienden!

U bent van harte welkom om samen met ons uit te vinden welke tint uw auto het mooiste staat, de prijs zal u meevallen!

 

 

De Vecht 36

8253 PH Dronten
 (0321) 31 11 49
06-127 66 423
 info@glasscare.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 08:00-17:00

Zaterdag 08:00 - 15:00 ( op afspraak )