Even voorstellen: ons GlassCARE-team in vogelvlucht!

GlassCARE is expert in het herstellen van ruitschade bij auto's, busjes, vrachtwagens, touringcars, campers en landbouwvoertuigen. Wij zijn gevestigd op industrieterrein Delta Zone in Dronten. Via een uitgebreid partnernetwerk met servicepunten in Midden- en Noord-Nederland kunnen wij steeds meer klanten nog 'dichterbij huis' helpen.

 

Even voorstellen

Henk Veldman is directeur/eigenaar van GlassCARE. Ondernemer pur sang sinds 1997. Hij startte met een eenmanszaak en werd franchisenemer van Novus. Inmiddels heeft hij een team van deskundige en gedreven mensen om zich heen verzameld. Durf en doorzettingsvermogen hebben Henk gebracht waar het bedrijf nu staat: expert in het herstellen van ruiten, snel én vakkundig.


.

Het team

Het visitekaartje van GlassCARE aan de telefoon en bij de receptie: Lucienne van Rantwijk. Al 14 jaar zorgt zij voor de inkoop, verkoop en administratie. Deze spin in het web heeft de touwtjes goed in handen en is een kei in plannen.

Autoruitenmonteurs Erik Kramer en Wopke Hoen zorgen er elke dag voor dat klanten snel en goed geholpen worden. Hun schat aan ervaring is goud waard. Zij leren assistent autoruiten-monteur Jerry van Dijk de kneepjes van het vak. Hij assisteert dagelijks in de werkplaats of op locatie. Service, afspraak, kwaliteit en vakwerk zijn voor deze mannen sleutelwoorden.

 

 


 

 

 

  

 

De Vecht 36

8253 PH Dronten
 (0321) 31 11 49
06-127 66 423
 info@glasscare.nl

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 08:00-17:00

Zaterdag 08:00 - 15:00 ( op afspraak )